یادداشت نویسنده: یکی از دسرهای مورد علاقه در یخچال من دسر بادام زمینی است و من دوست دارم آن را در یک آن بخورم و تمام کنم. این دسر در بزرگسالان و بچه ها باعث ایجاد شادی و هیجان میشود.
مواد لازم
1- 250 گرم کره بادام زمینی
2- مقداری روغن نارگیل
3-مقداری شربت مالت
4- 30 گرم پودر کاکائو خام
5- یک قاشق چایخوری وانیل
6- مقداری نمک دریا
مواد لازم جهت کارامل
7- 40 گرم بادام زمینی شور بو داده
8- 100 گرم شربت مالت
9- دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی یا هر کره دیگری
10- دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل
11- مقداری نمک دریا
طرز تهیه دسر بادام زمینی
1- کره بادام زمینی و روغن نارگیل را در یک ظرفی با هم مخلوط کنید. مواد باقیمانده را اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب نرم شود، هم بزنید.
3- برای کارامل، همه مواد به جز بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا زمانی که یک قوام مشابه کارامل به خود بگیرد.
4- ترکیب اولیه را در ظرفی صاف ریخته و مواد کارامل را نیز بر روی آن بریزید سپس بادام زمینی شور خورد شده را بر روی آن ریخته و حداقل یک ساعت اجازه دهید تا شکل بگیرد. میتوانید کارامل را به هر شکلی که دوست دارید برش بدهید و برای مدتی میتوانید در یخچال نگهداری و مصرف کنید.
اگر دوست دارید، قبل از مصرف نمک اضافی بریزید.