تقریبا یک سوم از کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان در سراسر جهان هر ساله از بین میرود.

این رقم تقریبا 1.3 میلیارد تن مواد غذایی دور ریخته شده است، این هزینه ای برای محیط زیست و حساب های بانکی ما است.

اما یکی از ابزارهای فوق العاده مفید علیه ضایعات مواد غذایی، فریزر است.

با این حال، بسیاری از ما مطمئن نیستیم که چه قوانینی درباره یخ زدن غذا وجود دارد.

کدام مواد غذایی برای یخ زدن مناسب هستند؟ چه مدت می توان چیزی را در فریزر نگه داشت؟ آیا باید غذاها را به وقت خام بودن فریز کرد یا بعد از پختن؟

دکتر مک میلان گفته است: ‘یخ زدن یک روش بسیار شگفت انگیز برای حفظ مواد غذایی است زیرا لازم نیست از مواد نگهدارنده شیمیایی استفاده کنید.’

‘این در واقع یکی از قدیمی ترین وسیله های حفظ مواد غذایی است، فکر می کنم ما در عصر امروز از فریزر استفاده کمتری کرده ایم، چون فکر می کنیم همه چیز تازه برای ما بهتر است و در حقیقت واقعیت نیست.’

بیشتر بدانید  خواص عسل و دارچین و راز های شگفت انگیز آنها

با این وجود شایان ذکر است که یخ زدن باکتری ها را به طور کامل از بین نمی برد، بنابراین اگر چیزی در آستانه خراب شدن است، قرار دادن آن در فریزر کمک چندانی نمیکند.

دستورالعمل های ساده ای وجود دارد که می توانید دنبال کنید تا به شما در کاهش ضایعات مواد غذایی کمک کند، باعث شود پول شما کمتر هدر رفته و مدت زمان طولانی تر غذا را حفظ کنید.

غذاهایی که می توانید آنها را فریز کنید:

  • پاستا پخته
  • برنج پخته شده
  • آجیل (بسیاری از مردم متوجه نیستند که آجیل به دلیل مقادیر بالای چربی موجود در آن ممکن است سفت شود)
  • آرد، می توانید آن را مستقیما از فریزر درآورده و استفاده کنید.
  • کره، روغن
  • پنیر رنده شده
  • موز، پوست کنده
  • نان، به صورت برشی، به عنوان نان یا نان سوخاری
  • سبزیجات
  • تخم مرغ، خرد شده در ظروف کوچک
  • گوشت، هم خام و هم پخته

غذاهایی که نباید آنها را فریز کنید:

  • شیر
  • مواد غذایی سرخ شده
  • خامه ترش، دوباره می تواند برای پخت و پز خوب باشد اما پس از انجماد از هم جدا می شود.
بیشتر بدانید  خوردن یک صبحانه بزرگ باعث می شود شما دوبرابر بیشتر کالری بسوزانید

نکات انجماد

  • بگذارید همه مواد غذایی قبل از انجماد به دمای اتاق برسند.
  • دکتر مک میلان پیشنهاد می کند که سبزیجات را با آب یا روغن زیتون مخلوط کنید و در فریزر قرار دهید.
  • اطمینان حاصل کنید که همه چیز در یک ظرف یا کیسه پلاستیکی منجمد شده است.
  • به ویژه گوشت باید به درستی پیچیده شود.
  • توجه داشته باشید که هر چیزی که دارای مقدار زیادی آب باشد، مانند کاهو، ابتدا آب آن یخ زده سپس خود کاهو یخ میزند.

سعی کنید همه چیز را هنگامی که در تازه ترین حالت قرار دارد فریز کنید.

قبل از پختن گوشت، گوشت را در فریزر قرار دهید، اما سایر وسایل مانند نان برای نان تست را می توانید مستقیم از فریزر در آورده بعد گرم کرده و میل کنید.
مطمئن شوید که فریزر آنقدر پر نشده باشد که هوا نتواند گردش کند.

چه مدت می توانید غذا را در فریزر نگه دارید؟

به عنوان یک قاعده کلی، هیچ چیز نباید بیش از نه ماه تا یک سال در فریزر نگه داشته شود، اما در بین مواد غذایی مختلف تنوع وجود دارد.

بیشتر بدانید  درمان خانگی موهای خشک

بیشترین مدت زمانی که می توانید بعضی از غذاها را در فریزر نگهدارید:
مرغ: یک سال
استیک: یک سال
سبزیجات خالی: یک سال
میوه در شربت: یک سال
ماهی سفید: هشت ماه
بسته های میوه ای یخ زده: هشت ماه
کره بسته بندی نشده: هشت ماه
آب میوه: شش ماه
بره/ گوشت گاو/ مرغ/ بوقلمون/ اردک/ غاز: شش ماه
نان: شش ماه
کیک: شش ماه
ماهی روغنی: چهار ماه
شیرینی: چهار ماه
بستنی: چهار ماه
مرغ خرد شده: سه ماه
سوپ و سس: سه ماه
خمیر نان: سه ماه

نظر دهید

لطفا نظر خود را بنویسید!
لطفا نام خود را وارد کنید