ارزش غذایی کدو سبز

کدو سبز نوعی کدوی تابستانی است. و از نظر تغذیه‌ای دارای ارزش فراوانی است.

و دارای انواع املاح و مواد معدنی و ویتامین است. این گیاه از بیماری:

  • اسکوربوت*بیماری که بر اثر کمبود ویتامین ث بوجود می آید*
  • کبودی
  • کمبود ویتامین ث
  • سرطان
  • پیری زودرس

جلوگیری می‌کند. خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد، از افزایش قند و چربی خون جلوگیری می‌کند، بهترین مبارز با بیماری ها می باشد، آسم را به علت داشتن ویتامین ث درمان می‌کند، بینایی را تقویت می‌کند و موجب سلامت چشم می‌شود، موجب تقویت حافظه می‌شود، کالری کمی دارد و بیش از ۹۵ درصد آن را آب تشکیل می دهد به همین علت برای افرادی که رژیم دارند مناسب است، برای افراد گرم مزاج بسیار مفید است، خون ساز است، یبوست و سوء هاضمه را برطرف می‌کند، ادرارآور است، تب را پایین می‌آورد و برای یرقان نیز مفید است.

مواد لازم

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 عدد کدو سبز بزرگ
  • نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل
  • 100 گرم پنیر رنده شده
  • 2-3 قاشق غذاخوری پودر سوخاری
  • 250 گرم آرد گندم
  • 5 گرم مخمر غذایی یا مخمر خشک* از این مخمر در پخت و پز استفاده میشود و حاوی پروتئین، ویتامین،مواد معدنی و آنتی اکسیدان می باشد.
  • 100 میلی لیتر آب
بیشتر بدانید  نکات خوب و مفید جنسی

طرز تهیه

  • در یک ظرفی کدو سبز رنده شده، مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگری، آرد، مخمر و نمک باقیمانده را با هم مخلوط کنید.
  • در ادامه آب را به خمیر اضافه و تا حدود 30 ثانیه هم بزنید. روی ظرف را با سلفون پوشانده و در حدود 2 ساعت در دمای اتاق نگهدارید تا خمیر ورز بیاید.
  • در ظرف مخصوص فر، خمیر آماده شده را به طور کامل بر روی آن پهن کنید. سپس مقداری روغن زیتون بر روی خمیر بریزید.
  • مخلوط کدو سبز را بر روی خمیر قرار دهید و کامل بر روی آن پخش کنید.
  • سپس پودر سوخاری و پنیر رنده شده را بر روی مخلوط بریزید.
  • دمای فر را به 270 درجه سانتیگراد برسانید، و پخت را برای 25 تا 20 دقیقه تا زمان سرخ و طلایی شدن کامل ادامه دهید.
  • و بعد مدت زمان مشخص شده، پیتزا را از فر بیرون آورده و به شکل مربع یا هر شکل دیگری که دوست دارید درآورده و میل نمایید.
بیشتر بدانید  استرس چیست و چه زمانی برای ما بیماری بشمار می آید؟

نظر دهید

لطفا نظر خود را بنویسید!
لطفا نام خود را وارد کنید