کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته می‌شوند.

کیک های مکزیکی بهترین توصیف به عنوان کلوچه هایی هستند که در مربای زردآلو لعاب دار شده قرار می گیرند.

مواد لازم جهت تهیه کیک مکزیکی

  • یک پیمانه بزرگ آرد
  • مقدار کمی نمک
  • یک قاشق چایخوری بکین پودر
  • کره
  • پنیر خامه ای یک بسته
  • یک پیمانه بزرگ شکر
  • سه عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • مقداری مربای زردآلو یا هر مربای دلخواه دیگر
  • مقدار کمی آب گرم
  • nonpareil سفید(شیرینی تزئینی از توپ های ریز و کوچک ساخته شده با شکر و نشاسته است که به طور سنتی یک رنگ سفید مات است اما اکنون در رنگ های زیادی موجود است)

طرز تهیه

  • فر را تا 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • در ظرف مخصوص فر کره ریخته و کمی آردبر روی آن بریزید و کنار بگذارید.
  • در یک ظرفی، آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
  • در میکسر کره و پنیر خامه ای را با سرعت با هم مخلوط کنید. بعد از آن شکر را اضافه نموده و حدود 7 تا 5 دقیقه مخلوط کنید.
  • تخم مرغ ها را یک به یک اضافه و خوب هم بزنید. وانیل را نیز بعد تخم مرغ بیفزایید.
  • سپس مخلوط آردی را که از قبل آماده کرده بودید را به میکسر اضافه و با بقیه مواد مخلوط کنید.
  • بعد از آماده شدن خمیر، آن را درون ظرف مخصوص فر به هر شکلی که تمایل دارید بریزید و 45 دقیقه تا 1 ساعت زمان برای پخت بدهید.
  • هنگامی که کیک ها پخته شد در درون ظرفی قرار دهید.
  • ضمنا مربا و آب را با هم مخلوط کرده و در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد تا زمانی که مخلوط به یک قوام مایع تر برسد.
  • مربای گرم را روی کیک ها بریزید، به اندازه ای که کل کیک را بپوشاند.
  • 5 دقیقه صبر کنید و سپس برای هر کیک یک پوشش دوم دیگری مربا بریزید.
  • در نهایت و در صورت دلخواه میتوانید کیک ها را در درون شیرینی های گرد تزئینی قرار داده و کل کیک را با این شیرینی ها بپوشانید.
  • این کیک مکزیکی را می توان به مدت 1 هفته در یک ظرف درب بسته در یخچال نگه داری کرد.
بیشتر بدانید  سالاد کینوا با فندق، سیب و زغال اخته

نظر دهید

لطفا نظر خود را بنویسید!
لطفا نام خود را وارد کنید