کباب ایرانی

گوشت گوسفند یا گوشت بره به گوشتی گفته می‌ شود که از گوسفند اهلی به دست می‌ آید. گوشت گوسفند یک ساله را گوشت بره میگویند.

گوشت بره به عنوان یک نوع گوشت قرمز به طور ذاتی بیشتر از گوشت سفید شامل روی و آهن است.

سایر ویتامین های ضروری گروه B که در این گوشت می توانید بیابید عبارتند از:

  • ویتامین B6
  • نیاسین (ویتامین B3)
  • ریبوفلاوین (ویتامین B2)
  • اسید پانتوتنیک (ویتامین B5)

ویتامین B12 و همچنین ویتامین های دیگر این گروه به سیستم عصبی ما کمک می کنند. ویتامین B12 باعث می شود که سلول های عصبی در شرایط ایده آل خود قرار بگیرند.

خورشت بره با استفاده از زعفران و شوید تازه و آویشن پخته شده و مزه فوق العاده ای میگیرد.

مواد لازم

  • به مقدار لازم گوشت بره
  • مقداری نمک و فلفل شیاه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون با کره
  • 2 عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • 2 عدد هویج بزرگ خرد شده
  • 2 ساقه کرفس خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری شوید خشک
  • 1 حبه سیر
  • مقداری آویشن تازه در صورت دسترسی نداشتن از پودر آویشن استفاده نمایید
  • 1 فنجان آب لیمو یا آبغوره
  • 1 فنجان آب پرتقال تازه
  • 1 عدد فلفل دلمه ای
  • مقداری زعفران
  • شوید تازه خرد شده، دانه انار و پسته های خرد شده را برای چاشنی استفاده می کنیم
بیشتر بدانید  خوراک نخود فرنگی و کنگر

طرز تهیه


گوشت بره را به نمک و فلفل آغشته کنید، سپس بر روی گاز با درجه بالا قرار داده و به قدری گوشت را تفت دهید تا طلایی گردد.
پیاز خرد شده، هویج خرد شده، ساقه کرفس خرد شده، و شوید خشک شده و آویشن تازه را به گوشت اضافه کرده و بپزید. به مدت 8 تا 6 دقیقه تفت بدهید، تا زمانی که سبزیجات لطیف شوند.

سپس درجه حرارت گاز را پایین آورده و سیر، آب لیمو، آب پرتقال، و زعفران از قبل آماده شده را اضافه کنید.

و تا زمانیکه گوشت بره به خوبی بپزد زمان برای پخت آن بدهید. و در انتها با شوید تازه، دانه های انار و پسته و در صورت دلخواه با دانه های کویینا از قبل پخته شده میل نمایید.

نظر دهید

لطفا نظر خود را بنویسید!
لطفا نام خود را وارد کنید