یادداشت نویسنده: آناناس و پاپایا برای آنزیم های گوارشی مفید هستند. پاپایا یک میوه استوایی بوده و حاوی آنزیمی به نام پاپایین است، این آنزیم زنجیرههای پروتئینی ماهیچههای گوشت را میشکند و هضم آن را سادهتر میکند. پاپایا سرشار از آنتی اکسیدانهایی مانند کاروتنوئید و لیکوپن، فیبر، انواع ویتامین مانند ویتامین آ و ث و مواد معدنی است. آناناس و پاپایا برای افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر مفید می باشد.
مواد لازم
- تکه ای از آناناس به صورت خرد شده
- 1/4 پاپایای خرد شده
- لیمو ترش
- مقداری بادام تفت داده شده
- 5قاشق غذاخوری ماست ساده
- مقداری تخم کدو
- در صورت تمایل میتوانید از برگ نعنا هم استفاده کنید
طرز تهیه
- برای تهیه این دسر خوشمزه، آناناس و پاپایای خرد شده را در ظرفی ریخته و آب لیمو را روی آنها بریزید.
- در یک ظرف دیگری بادام خرد شده و تخم کدو را کمی تفت داده و برای مرحله پایانی کار آماده کرده و کنار بگذارید.
- در ظرف مورد نظر یک لایه ماست، یک لایه میوه(یا آناناس یا پاپایا) و نارگیل را روی هم بریزید و مجدد این کار را تکرار کنید. و دانه های بادام را پس از اتمام کار بر روی دسر بریزید.
- در صورت دلخواه از نعنا برای تزئین استفاده نمایید.
پاپایا در ایران به صورت عمده کشت نمیشود، بلکه به صورت اندکی در استان سیستان و بلوچستان و خیلی کم در استان هرمزگان و برخی استانهای دیگر مانند یزد و بوشهر کشت میشود.
و بیشتر به صورت وارداتی بوده و میتوان از بازارهای بزرگی مانند بازار تجریش تهیه کرد و آناناس هم که در اکثر مغازه های میوه فروشی وجود دارد.