من عاشق طعم ساندویچ سالاد هستم، و همیشه به دنبال راه های جدیدی برای بهتر شدن کیفیت آنها هستم.
به خصوص که با سبزیجات خیار و ترب همراه باشد. و استفاده از سس باربیکیو برای تهیه مرغ و سس این ساندویچ خوشمزه یک دستور غذایی عالی و پر از پروتئین می باشد.
هویج یک سبزی ریشهدار است که می توان آن را خام یا خردشده یا رندهشده در سالاد میل کرد و بیشتر در پخت سوپها و خورشها کاربرد دارد.
بتاکاروتن و ویتامین آ، در هویج به فراوانی یافت می شود و رنگ نارنجی خاص این سبزی نیز به همین خاطر است.
بهعلاوه هویج منبعی غنی از فیبر خوراکی، آنتیاکسیدانها و مواد معدنی بهشمار میرود.
۱۰۰ گرم خیار با پوست، ۹۵ درصد آب دارد و می تواند ۶۷ کیلو ژول انرژی تولید کند. مواد مغذی ضروری برای بدن در خیار چندان فراوان نیست غیر از ویتامین K که ۱۶ درصد نیاز روزانه را تأمین می کند.
ترب دارای مواد آلی همانند کربوهیدرات ها، قند، فیبر رژیمی و چربی با درصد های کمی می باشد. و دارای کلسیم، اهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم می باشد.
و همچنین دارای ویتامین های B1،B2،B3،B5،B6،B9 می باشد.
مواد لازم ساندویچ
- ترب سفید خرد شده
- هویج خرد شده
- سرکه سفید
- آب یک فنجان
- شکر و نمک
- فلفل تازه
- مقداری سس مایونز و سس قرمز
- ران یا سینه مرغ
- سس باربیکیو
- پودر ذرت
- خیار
- سبزی تازه جعفری یا گشنیز
- نان
طرز تهیه
سرکه سفید، آب، شکر و نمک را درون یک ظرف درب دار قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود و برای مراحل بعدی کنار بگذارید.
در ظرف دیگری هویج، خیار،ترب سفید، فلفل را خرد کرده و با هم مخلوط کنید. سپس سبزی خرد شده را به آن اضافه کنید.
‘سس’ را درست کنید: سس مایونز و سس قرمز و پودر ذرت را با هم مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.
حداقل یک ساعت یا یک شب مرغ ها را در سس باربیکیو بخوابانید. سپس مرغ را کباب کرده و بعد از خنک شدن به قطعات کوچک تری تبدیل کنید.
پس از آماده شدن کباب ها، آنها را بر روی نان ریخته و سالاد سبزیجاتی را که در مرحله دوم تهیه کرده اید را بروی کباب ها بریزید.
در ادامه سس آماده شده و سرکه مرحله اول را نیز بر روی ساندویچ سالاد بریزید.
در صورت تمایل، میتوانید از پنیر خرد شده بر روی ساندویچ سالاد بریزید.
این دستور العمل را با گوشت و ماهی بدون استخوان نیز میتوانید درست کنید.