الان که فصل سرما در حال شروع شدن است میخواهیم با هم طرز تهیه یک سوپ مخصوص این فصل را ببینیم.
برخی این سوپ را سوپ همبرگر می نامند، برخی دیگر سوپ گوشت گاو با سبزیجات می نامند. این همان سوپی است که باید در دوران سرماخوردگی خورد.
سوپ گوشت گاو با سبزیجات، سوپ دلچسبی بوده که با گوشت گاو خرد شده، لوبیا سبز، نخود فرنگی، هویج و ادویه های معطر پر شده است.
گوشت گاو گوشتی است که بهطور عمده در غذای شهروندان ایالات متحده، آرژانتین، چین، برزیل، خاورمیانه، استرالیا، اروپا و همچنین آفریقا و بخش هایی از آسیای شرقی استفاده میشود. در برخی مذاهب و فرهنگ ها مانند مذهب هندو و فرهنگ هندی گوشت گاو حرام است.
گوشت گاو سومین گوشت پرمصرف در جهان است. ایالات متحده، برزیل و چین سه مصرفکننده بزرگ گوشت گوساله هستند.
*گوشت گاو منبع خوبی از پروتئین، چربی و مواد معدنی مانند روی، سلنیوم، فسفر، آهن و ویتامین های گروه بی است. *
مواد لازم
- 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- گوشت گاو به مقدار دلخواه
- 1 عدد پیاز قرمز تفت داده شده
- 4 حبه سیر رنده شده
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
- 1/2 قاشق چایخوری تخم کرفس
- 1 عدد هویج بزرگ، پوست کنده و برش داده شده
- 1 فنجان نخود فرنگی
- 1 فنجان لوبیا سبز
- 1 قاشق غذاخوری سرکه
- نمک و فلفل سیاه
- جعفری تازه ریز خرد شده، برای چاشنی
- پنیر پارمسان، برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه
بر روی اجاق گاز به مدت5 دقیقه روغن زیتون و گوشت گاو خرد شده را تفت دهید، سپس پیاز و سیر را اضافه کنید. بگذارید 5 دقیقه دیگر هم بخورد.
رب گوجه فرنگی، سس سویا، پونه کوهی و دانه کرفس را اضافه کرده و هم بزنید، به مدت 1 تا 2 دقیقه اجازه دهید با هم بپزند.
هویج، نخود فرنگی و لوبیا سبز خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید، سپس درب ظرف را ببندید تا خوب بپزد.
بعد از 20 دقیقه سرکه، نمک و فلفل با جعفری را اضافه کنید. و بعد از چند دقیقه درصورت دلخواه با پنیر پارمسان را رنده کرده و بر روی سوپ ریخته و با نان میل نمایید