یادداشت نویسنده: این اسپاگتی اسفناج فوق العاده آسان و با کربوهیدرات کم، در یک سس مارینارا گوشتی با پنیر موزارلا بسیار منحصر به فرد و خوشمزه می باشد.
این غذا را هم در مایکروویو و هم بر روی اجاق گاز میتوانید تهیه کنید.
مواد لازم
1- نیم کیلو گوشت چرخکرده گوساله
2- سس مارینارا (نوعی سس گوجه فرنگی)
3- یک بسته اسپاگتی سبزیجات (اگر اسفناج پیدا کردید بهتر)
5- اسفناج پخته
4- مقداری پنیر پارمسان
5- مقداری پنیر موزارلا
6- مقداری سبزی ریحان و جعفری تازه
7- نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه
1- در یک قابلمه گوشت را به خوبی بپزید و در نهایت نمک و فلفل وسس مارینارا به آن اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد.
2- پس از پختن گوشت، آنرا به قطعات کوچکتری تقسیم کنید و در ظروف بریزید.
3- در یک ظرف دیگری اسپاگتی را در آب بپزید. و پس از آماده شدن با گوشت پخته در سس مارینارا و اسفناج مخلوط کرده و در ظروف مخصوص بریزید.
4- بعد از آن پنیر پارمسان و موزارلا را بر روی گوشت و اسپاگتی بریزید.
5- 20 دقیقه زمان برای پخت کامل و طلایی شدن پنیرهای روی اسپاگتی بدهید.
6- در صورت تمایل قبل از مصرف بر روی آن سبزی های تازه ریحان و جعفری ریخته و نوش جاان کنید.