یادداشت نویسنده: زمانیکه در یخچال موزهایی دارید که کاملا رسیده و در حال سیاه شدن هستند، میتوانید با استفاده از چند ماده غذایی دیگر سریعترین و خوشمزه ترین دسر را تهیه کنید.
مواد لازم برای دسرکرم موز
1- سه عدد موز
2- دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل
3- یک قاشق چایخوری وانیل
4- نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
مواد لازم برای انجیر کاراملی
5- چهار عدد انجیر
6- یک قاشق غذاخوری عسل
7- یک قاشق غذاخوری دارچین
8- یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل
9- ده گرم آجیل خورد شده
طرز تهیه دسر
1- موز را در اندازه های کوچکی ریز کرده و فریز کنید
2- انجیر ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و بعد با پودر نارگیل و دارچین و وانیل مخلوط کنید، تا یکنواخت شود
3- در یک ظرف کوچک که بر روی حرارت متوسط قرار دارد، انجیر را اضافه کنید و حرارت دهید تا کاراملی شود، آن را کنار بگذارید
4- برای درست کردن یه کرم موز خوشگل، با استفاده از غذاساز با سرعت بالا، موزهای یخ زده را له کنید. نارگیل خرد شده، وانیل و دارچین را اضافه کنید و تا زمانی که صاف و خامه ای شود، مخلوط کنید
5- بعد از آماده شدن کرم، داخل ظروف کوچک بریزید و روی آن را با انجیر کاراملی شده تزئین کنید