سالاد (به فرانسوی: Salade)به عنوان پیشغذا و یا بعنوان از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف میشود.
این سالاد هم که با مرغ بوده و خود به عنوان غذای اصلی محسوب میشود.
مرغ همچون گوشت در تهیه بسیاری از غذاها به عنوان منبع پروتئین به کار می رود.
از مرغ به اشکال مختلف در تهیه ی غذاها استفاده می کنند.
کباب کردن،پختن و سرخ کردن مرغ، از رایج ترین روش های آماده نمودن مرغ برای مصرف می باشند.
امروزه نوعی دیگر از روش های پخت مرغ به روش های قبلی اضافه شده و آن هم مرغ ناگت است که از انواع غذاهایی است که سریع آماده می شوند.
مواد لازم تهیه سالاد مرغ
- 4 عدد سیب زمینی
- نمک و فلفل سیاه
- 2 قاشق غذاخوری سرکه
- روغن زیتون
- کاهو
- مرغ *به صورت کبابی یا تفت داده*
- 1 عدد پیازچه به صورت خرد شده
طرز تهیه سالاد مرغ
- ابتدا در مقداری آب، سیب زمینی هایی که از قبل به صورت حلقه ای خرد کرده اید را به مدت 15-10 دقیقه بپزید.
- سپس سیب زمینی ها را در روغن زیتون تفت داده و کمی سرخ کنید.
- در ظرف دیگری سرکه و نمک و فلفل را برای طعم بیشتر سالاد با هم مخلوط و در انتها چند قطره روغن زیتون به آن اضافه نمایید.
- از طرف دیگر مرغ را کباب کرده و ریش ریش نمایید، یا مرغ را بپزید و سپس ریش ریش کرده و در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود.
- بعد از آماده شدن مرغ در ظرف مخصوص سرو، کاهویی را که خرد کرده اید ریخته و سپس مرغ ریش ریش شده و سیب زمینی را بر روی آن بریزید.
- سپس مخلوط سرکه آماده شده را بر روی سالاد بریزید.
- و در نهایت پیازچه خرد شده را بریزید.
- سالاد مرغ آماده خوردن می باشد، در صورت دلخواه میتوانید با سس مصرف نمایید.